BEDRIJVEN

Op zoek naar een mooie locatie?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook kun je zakelijk perfect terecht voor bijvoorbeeld vergaderingen en bedrijfsevenementen. Wij werken met verse, verantwoorde producten en schenken heerlijke, biologische wijnen.

Inspiratie aan zee

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsfeest, een informele borrel, een zakelijk congres of een bedrijfspresentatie; Boomerang Beach is dé perfecte locatie aan zee.

Gezelschappen tot 50 personen kunnen gebruik maken van onze afsluitbare serre met eigen terras. Ideaal voor vergaderen, hei-sessie, trainingen of borrels. Desgewenst aangevuld met strandsporten.

Audiovisuele apparatuur is aanwezig en de culinaire invulling geven wij graag samen vorm. Ons strandpaviljoen is ‘Shell approved’ en wij kunnen tot 1500 gasten verwelkomen.

Trainingen aan zee

Bij Boomerang Beach kunt u terecht voor trainingen met een focus op teambuilding en kennisdeling. De thema’s die tijdens de trainingen aan bod komen hebben te maken met elkaar inspireren en aanspreken, het elkaar uitdagen en ondersteunen en het voor ogen hebben van de doelstellingen voor de komende periode.

Adres:
Zwarte Pad 63, 2586 JK Den Haag

Contact:
info@boomerangbeach.nl